.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Робърт Патинсън: Изключиха ме от училище, защото продавах порно списания

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: Getty Images
Малък палавник!

Холивудският актьор Робърт Патинсън сподели, че бил изключен от училище, защото продавал порно списания на съучениците си, които предварително крадял от местен магазин.

"Никога не съм разкривал това досега, но крадях порно списания и ги продавах за цяло състояние в училище", заяви звездата от вампирския сериал "Здрач" в интервю с радиоводещия Хауърд Стърн по "Sirius XM".

Патинсън крадял порно списанията в ученическата си униформа, след което ги продавал сред съучениците си. Но накрая бил заловен от служител на магазина, зърнал ги в отворената му ученическа чанта.

Патинсън си спомня как умрял от срам пред останалите по-възрастни клиенти, които го гледали отвратени.

Робърт помолил служителя да не вика полиция, а да се обади на родителите му, но той съобщил за действията му в училището, откъдето няколко дни по-късно го изключили. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите