.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво се случва с татуировките по тялото ни, когато остареем

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: The Burning Lotus / Tumblr
Тази 56-годишна жена има какво да ни покаже

Ако не смеете да си направите татуировка, само защото се притеснявате, че след време рисунката няма да стои добре върху кожата на тялото ви, следващите снимки на 56-годишната Джули ще ви докажат, че няма от какво да се притеснявате.

Старостта е нещо напълно нормално и е едно от последните табута, с които е време да се сбогуваме, въпреки че повечето модни медии не спират да издигат на пиедестал единствено и само младежката красота. 

Позната като Пламтящият лотус, възрастната дама без капка свян сваля дрехите в доста провокативния си Tumblr, но татусите по тялото й изглеждат като току-що направени върху кожата на 20-годишна жена.

Излиза, че да си секси няма нищо общо с възрастта, нали така? Така е, разбира се, щом има сто хиляди последователи в социалната мрежа.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите