10 факта за един от шестте финалисти във "Фермата" 9.

1. Георги Георгиев е на 32 години, от Дерманци, но живее в София. 

2. Той е дипломиран икономист и успешен земеделец. Отглежда 260 декара сливи, които продава на предприятия. „Като ученик бях комплексиран от ръста ми и от това, че идвам от село. С времето притеснението ми изчезна. Сега съм авантюристична душа със свободолюбив характер и с огнен темперамент на истински мечтател“, казва той.

3. Въпреки свободолюбието си, все още търси одобрението на своите родители. „Двамата се разведоха, защото, докато майка ми работеше на две места, за да ми осигури по-добра среда, баща ми след работа обикновено се отбиваше в селската кръчма и се прибираше традиционно „почерпен“...“, разказва Георги. Признава, че му липсва обич. Мечтае за истинско семейство, с което да обикаля света. Целта му е да спечели „Фермата“, а надеждата му е да срещне жената на живота си.

Снимка: bTV Media Group

4. В началото на сезона 32-годишният необвързан земеделец от Дерманци получи недвусмислени знаци, че е харесван от 27-годишната софиянка Ния, която сама отглежда детето си.

Снимка: bTV Media Group

5. Жоро обаче й призна, че харесва друга участничка от "Фермата". Впоследствие той призна чувствата си на 24-годишната актриса от Бургас Валерия.

„Много благодаря и си много мил, обаче всички тези неща ме карат да се чувствам неудобно“ – каза му веднъж Валерия.

Гледайте последните епизоди на „Фермата“ на btvplus.bg.

6. След това Жоро се сближи с Теди.
„За първи път виждам човек да стане в 5 часа и да започне да пее“ – сподели Коко по адрес на Теди.
„Любовта прави чудеса“ – добави Кенан.
„Жоро първо пя на Ния и тя си замина. После пя на Валерия и тя си замина. Дали това не е проклятието на Жоро. Сега пее на Теди“ – пошегува се Сергей.

7. Един от най-забавните моменти в риалитито бе импровизираната сватба между Жоро и Теди.
„Истината е, че Жорката пробва тук-там и ето, че му се усмихна късметът. Теди е добра домакиня, готви, пее – направо идилия. Жорката уцели в десетката“ – коментира Андрей.

8. В края на сезона се оказа, че Жоро харесва и Присияна.
„Много жени минаха през ръцете ти в тази Ферма. Или да кажа „няколко“. И през оградата, и на твоя територия. Къде останаха твоят мозък и твоето сърце?“ – попита Венци в един от епизодите, с което развесели всички.

9. Буквално днес, преди няколко часа, Жоро публикува снимка с Присияна, на която са хванати за ръце.
„Една история за приказките и хубавите заключения“ – написа многозначително той.

10. Жоро обича да спортува и често публикува снимки от своите активности на морето и в планината.