Людмила Костадинова, която всички познават като Люси от първия сезон на "Ергенът", отпразнува своя 31-и рожден с много интересни срещи и вълнуващи емоции.

Снимка: Личен архив

Ден преди празника тя отива на СПА в Панчарево с леля си, като забавното е, че едва сега тя използва за почивката ваучер, подарен от най-добрата й приятелка… на миналия рожден ден.

Снимка: Личен архив

Едва в началото на май тя използва и друг ваучер от предишния рожден ден – за полет с делта планер край Нови Искър. Отива заедно с Дениз, която също е получила такъв подарък на своя рожден ден.

Снимка: Личен архив

„За самия рожден ден не бях планирала нищо. Обадих се на Блага, за да я чуя дали ще ми се върже на акъла за обяд в последния момент“ – разказа Люси пред LadyZone.bg.

Двете отиват в заведение до Южния парк, където се случва нещо, с което са свикнали. След влизането им хората млъкват, настъпва пълна тишина, а малко по-късно всички в ресторанта започват да говорят за "Ергенът".

Снимка: Личен архив

„Поли от втори сезон ми звънна, за да ме поздрави, поканих я и тя също намина, за да се видим“ – сподели Люси. Тъй като 19 май бе първият слънчев ден след дълъг дъждовен период, всички й честитят празника с думите, че времето е като нея самата – слънчево.

Малко по-късно се изсипва дъжд и Блага уточнява „Ето, наистина времето е като теб. Слънчево, после изведнъж палиш, вали, а накрая пак слънце“.

Родителите на Люси
Снимка: Личен архив

Следобед Люси отива на сладкарница с родителите си. С тях минава и вечерята, тъй като приятелят й работи до късно.

Първият рожден ден на Люси
Снимка: Личен архив

„Не искам да разкривам подробности за него, тъй като щастието обича тишината. Той е всичко, за което съм мечтала, та и повече. Кара ме да се чувствам щастлива, желана и усмивката да не пада от лицето ми. Запозна ни Кари от нашия сезон“ – разказа Люси, която всеки уикенд се среща с Карина и в днешния съботен ден смята да направи точно това.

Снимка: Личен архив

От първия сезон на "Ергенът" рожденичката поддържа контакти с Карина, Блага, Марта, Дениз, Вики Капитонова и Радост, а от новия се е запознала и се чува с Валерия, Айлин, Поли, Джия и Боряна.

Евгени и Валерия я поздравяват за рождения й ден, като й пращат в чата тяхна обща снимка.