През уикенда Боряна Лекова, позната на зрителите от "Ергенът" 2, бе в Ловеч за сватбата на най-добрата си приятелка.

Снимка: Кристиан Георгиев

„В събота, за щастие, времето беше чудесно. За първи път бях на сватбата на толкова близък човек. Свидетел съм как се развиха отношенията между Гери и Стериос и за мен това бе незабравима емоция. На няколко пъти си поплаках. Всичко бе организирано чудесно!“ – сподели Боряна пред LadyZone.bg.

Снимка: Кристиан Георгиев

Тя и още няколко приятелки са били сутринта в дома на булката, за да я „пазят“ от мъжете, дошли да я „откраднат“. Изнесеният граждански ритуал е бил на Ловешката крепост, където сега всичко е много зелено и красиво.

Снимка: Кристиан Георгиев

Последвал е църковен брак, а вечерното тържество е било в ресторант с чудесна панорамна гледка към Вароша.

Снимка: Кристиан Георгиев

„По време на първия танц на младоженците имаше фойерверки. Бяха спазени всички ритуали – менчето, питката, букета, жартиерата… Не успях да хвана букета, но не съм се и бутала много, защото още не съм готова за такава стъпка“ – разказа ни Боряна.

Снимка: Кристиан Георгиев

Тя се запознава с булката Гергана преди 10 години, когато започват да учат в УНСС.

Снимка: Кристиан Георгиев

Самата Гергана ни сподели, че е видяла първо бъдещия си съпруг на снимки, тъй като е познат на нейна съквартирантка. След време тя започва работа в голяма бизнес сграда в центъра на София и двамата се засичат пред асансьорите. Впоследствие се оказва, че и двамата са писали на общата си позната с въпроса дали това е човекът, за когото си мислят.

Снимка: Кристиан Георгиев

Постепенно връзката им се развива, а предложението за брак идва на 14 юни 2022 г. на гръцкия остров Санторини.

„Той беше закрепил телефона, за да ни снима. Мислехме, че сме само двамата, но тъй като в Санторини всичко е амфитеатрално, се оказа, че много туристи са ни гледали. Те започнаха да ръкопляскат и това бе голяма изненада за нас“ – разказа ни Гергана.