Валерия е победителката в най-романтичното риалити „Ергенът“. Тя спечели не само финала на предаването, а и сърцето на Евгени.

Двойката на най-коментираното риалити гостува в „Тази събота и неделя“ по bTV, заедно с едно от любимите животни на Валерия.

В края на предаването Евгени призна на Валерия, че я обича и я помоли да бъде негова жена. Моделът каза „хиляди пъти да“ в ефира на bTV.

„Надявам се да ме направиш най-щастливия мъж на земята“, каза Евгени в края на втория сезон на "Ергенът". Пианистът обясни, че по време на риалитито се е опитвал да прилага логика и статистика, но призна, че в „любовта план няма“.

Ден след края на предаването цялото семейство празнува рождения ден на бащата на Евгени – Станко. Пред заведението, в което са, се струпват хора, които искат да се снимат с младата двойка.

Снимка: Screenshot

Екип на телевизията зададе въпроси на бъдещите свекър и свекърва на Валерия. „Страхотна е! Много я харесвам!“, призна Светла – майката на Евгени. „Ако имат нужда от помощ, ние сме насреща“, допълни тя.  

Засега младата двойка не живее заедно. В графика обаче присъства съжителство. На въпрос за предстояща сватба, бащата на Евгени каза: „Ако стягат, аз не знам“.

„От два дни можем да се хванем за ръка, свободно навън, без да издадем нищо преждевременно“, каза Евгени в ефира на bTV.

На Валерия и Евгени им предстои динамично лятото. Пианистът ще има концерти в различни градове в България. Валерия планува пътуване до Китай или Япония. Тя разказа и за ангажиментите си в приюта.

„Тежко пострадали са над 50 кучета и над 60 котки“, сподели Валерия. Хората, които подкрепят каузата на модела, могат да подкрепят животните чрез информация в социалните мрежи.

Снимка: Screenshot