Айлин и Джия бяха поредните две момичета, които напуснаха "Ергенът". Двете безспорно демонстрираха специфичен чар, колорит и бяха едни от най-завладяващите и атрактивни с визия и таланти. 

Двете участнички се сближиха изключително много в имението. И макар всяка от тях е автентична като визия и характер, открихме и че доста си приличат. 

 

Коя е по-красива - Айлин или Джия?

 

 

5 ФАКТА ЗА АЙЛИН, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ 

1. Айлин има малка татуировка, непосредствено под лявата гърда. Тя представлява надпис с нежен шрифт, който има силна символика. Татуировката е на арабски език и се чете като „Фарийт“. Значението й е „единствена по рода си“.

2. Айлин е от Пирдоп и е шампион по карате. Неин треньор е баща ѝ, който я е научил на дисциплина и упоритост. 

3. Бащата на Айлин - Ресми Бобев, участва в "Гласът на България", когато тя е на 15 години. По това време бъдещата красавица носи брекети на зъбите си.

Снимка: bTV Media Group

 

 

4. Красавицата с магнетичен поглед направи нещо, което малко момичета биха се осмелили - на церемонията на розата Айлин целуна страстно Евгени пред всички. В целувката си тя дори беше още по-смела - обърна главите и на двамата така, че всички участнички в "Ергенът" да я видят. "Евгени, действай, иначе ще започна да се оглеждам в екипа! Реших да бъда смела и да направя нещо".

Снимка: Личен архив

5. Облечена в червена рокля, Айлин много прилича на една от актрисите на тазгодишната церемония по раздаването на Оскари - Кара Делевин. И двете дами изглеждат повече от прекрасно в червените си дълги рокли. На бляскавата церемония по раздаването на наградите "Оскар" английският супермодел прикова всички погледи с рокля на Elie Saab с паднали рамене, висока цепка и елегантен кок.

 

5 ФАКТА ЗА ДЖИЯ, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ

 

1. Джия развива успешна кариера в попфолка. Учила е в Музикалната академия и в Нов български университет със специалност „Поп и джаз пеене“. Дебютът й е през месец юни 2020 година. Тогава изпълнява песен с Емануела – „Мамино синче“.

2. Истинското й име е Гергана Анчева. 

3. Признава, че се влюбва лесно и ѝ харесва чувството да витае в облаците. 

4. Заедно с Евгени изпълниха песента на Лейди Гага "Shallow". Изпълнението им завърши с искрена прегръдка. И една роза за Джия. "Ще го репетираме повече. Много съм щастлива. Стопли ми сърцето!" - категорична бе Джия. 

 

4. Поддържа формата си по два начина - с фитнес и с пилатес.