„Щастлива съм, че най-сетне се осмелих да направя тази крачка и да създам място, в което ще може да откриете всичко от мен оттук насетне. giaoffi е моят официален Youtube канал, който дава едно ново начало за мен. Много скоро там ще представя нещо ново и много любимо, по което работих в последните месеци. Една песен, която обожавам… надявам се и вие да обикнете с първото слушане“ – написа в Инстаграм Джия, която участва във втори сезон на "Ергенът".

Певицата е родом от Пазарджик. Учила е в Музикалната академия и в Нов български университет със специалност „Поп и джаз пеене“. При влизането си в романтичното риалити призна, че е лесно влюбчива и ѝ харесва чувството да витае в облаците. До себе си иска стабилен партньор – красив, но лишен от суета. Точно затова смята, че Евгени е правилният за нея човек, и е готова на всичко, за да го спечели.

Миналата седмица Джия и Евгени изпълниха песента на Лейди Гага и Брадли Купър "Shallow" (вижте видеото най-горе).

В един от предишните епизоди пък "Ергенът" изненада Джия с масаж по време на романтичната им среща.

Според участничката от първи сезон Люси, певицата е фаворит за спечелване сърцето на пианиста.

„Познавам я отдавна. Тя е естествена, сладка и непринудена. Винаги се опитва да потуши скандалите“ – сподели Люси пред LadyZone в рубриката „Малки разговори“. Очаквайте утре целия разговор с нея.

Какво ще се случи в "Ергенът" тази седмица - четете тук: