Габриела Великова, позната на зрителите на bTV от втори сезон на "Ергенът", сподели в Инстаграм любопитни факти за Първия център и източник на женската сила.

Той се намира в областта на гърлото, чакрата на Вишудха. Целта на този център е да внесе чистота, красота, хармония, радост.
Ако този център е развит:
Жената е в положителното си проявление, чувства своята духовност, божествени сили, своя творчески потенциал.
Тя е красноречива, говори много правилно, изказът й е изпълнен с доброта, приятно е да я слушаш, знае истината и знае как да я изрази. Речта й е сладка и приятна. Именно за такива жени казват: "Тя е като песен...".

Ако този център е блокиран и има нарушения:
Жената ще бъде склонна да клюкарства и псува
Да казва негативни неща, да се оплаква, да не се доверява
Не изпитва радост, изпитва разочарование от живота, нищо не може да я задоволи, фокусира се само на негативното не забелязва нищо положително.
Намира се в негативното си проявление
Цветовете на света избледняват за нея, тя не вижда красотата.
Съответно тя губи своята женственост, нея просто я няма.

„Качествата, които търся в един мъж – на първо място да си държи на думата, да е загрижен, да не иска нещо мимолетно, а нещо дългосрочно. Аз търся алфа мъжкар – не аз да го гледам, а той да е водещият в семейството. Това не означава, че жената не трябва да работи", сподели Габриела пред bTV след напускането на "Ергенът" 2.

Припомняме визитката на Габриела, с която тя влезе в романтичното риалити.

Габриела е от град Русе – малката Виена. Тя е моден предприемач и гради свой собствен бранд за елегантни женски одежди. Носителка е на няколко титли, като представя България на редица престижни световни конкурси. Габриела е стилна и красива, дисциплинирана и упорита – постави ли си цел, я гони безкомпромисно. Твърдо убедена е в позициите си и умее да ги защитава. Интересува се от изкуство и обича да изучава философия от Далечния изток. Възхищава се на личности като Густав Климт, Карл Фаберже и Махатма Ганди. Габриела има изострено чувство за справедливост и високи изисквания към себе си и околните, но в същото време е и непоправима мечтателка. Единственото, което ѝ липсва, е партньор, с когото да споделя моментите на щастие. В лицето на Евгени тя е сигурна, че ще срещне мъж, който ще ѝ хареса, тъй като все пак е селектиран по най-високи критерии.