Рефрен от песен, в който се споменават жълти зъби, повтаряха често участнички от "Ергенът". А момичето, към което беше насочена солената шега, беше Виктория. Вече обаче никой няма да й пее това, защото Вики се похвали с нова усмивка. 

След среща с Алек Габриела неколкократно изпя тази част от песен. Причината според нея беше само желанието им да се забавляват. 

Снимка: Евгений Милов

Виктория бе една от участничките, която прояви най-много смелост по отношение на външния си вид - появяваше се без грим и без прическа. Неколкократно повтори и че да бъде себе си е много важно за нея. 

Как изглежда перфектният мъж според Виктория - гледайте във видеото. 

Наскоро Вики се похвали и с нова усмивка. Колоритната участничка е избелила зъбите си и вече никой няма да и пее "Жълти зъбки". У Виктория има и друга промяна - бретон на косата. След излизането си от Ергена тя създаде свой мърдж, като успя да обърне множеството коментари в социалните мрежи в своя полза.

Вики създаде тениски с известни нейни реплики от риалитито. Впоследствие се насочи и към други продукти.

Във видео поредицата "В чантата на..." Виктория ни показа какво винаги носи в чантата си и не излиза от дома си без тези вещи. На първо място са диоптричните й очила. 

"Без тях няма да ви видя" - коментира тя. 

В чантата си носи и червилото, за което всички фенове на предаването говореха след целувката й с Алек. Причината - всички забелязаха, че дори след това то не беше размазано, а стоеше фиксирано на устните. 

Повече за това влюбена ли е била в Алек и как развива бизнеса си - гледайте във видеото.