Тя е Виктория и още в първите си часове в имението на Ергенът успя да си осигури няколко минути насаме с него. И не само това - получи сакото му, което не свали до края на вечерта. 

Виктория Асенова е от град София и работи като спортен мениджър в Български футболен съюз. Обожава работата си, гледа мачове и нон-стоп ходи на футболни срещи. В миналото е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Щастлива е от начина си на живот, защото получава нужната доза адреналин и разнообразие, а и създава много приятелства, някои от които са за цял живот.

"Алек, да знаеш, че аз съм твоята бъдеща съпруга!"Смелата й заявка не успя да трогне останалите момичета, но като че ли Виктория се влюби още в първите минути. И доста от репликите й показват това. 

  • "Нещо вълшебно има в Алек!"
  • "Липсва ми да бъда обичана на 100%, такава, каквато съм!"

Друго интригуващо появяване в "Ергенът" - вижте във видеото.

Притеснението си каза думата и между нея и Алек се случиха някои доста конфузни и мили моменти. 

  • "Хваща ме много срам, като ме гледаш така!
    - Спокойно, аз съм просто човек!"

  • "Как можах да го изръся - много си секси, тъпа ли съм, ква съм?!"

На Виктория й харесва да работи с мъже, защото, по думите ѝ, те не са интриганти като жените. Не се съобразява с никого, а основно със себе си. Виктория с лекота приковава мъжките погледи, а флиртът е нейното оръжие, с което знае как да приковава вниманието върху себе си.

Постигнала е мечтите, което е преследвала, и има от всичко в изобилие. Няма нужда от мъж, който да ѝ уреди живота, а от истинска любов.

  • "Аз в реалния си живот имам достатъчно обожатели."
  • "Омръзна ми от мимолетни връзки!"

 

Виктория е израснала без баща. Родителите й са са разведени, а баща й не се интересува от нея. Майка й обачер е най-големият й критик и подкрепа.

Записва се в "Ергенът" на шега, след като вижда Алек. Поради 2 причини - усмивката и погледа му."Виктория е една - Габриели много!" - заявява без притеснение тя по отношение на друга участничка. 

Айлин и Валерия от втори сезон на "Ергенът" също имат свежи коментари на случващото се - вижте във видеото.