Само две са финалистките, които продължават да се борят за сърцето на Алек в най-романтичното и коментирано риалити „Ергенът“ по bTV.

Магдалена и Надежда са последните момичета, които останаха в имението на о. Родос.

Надежда е първата дама, която Алек покани в своята вила.

Снимка: bTV Media Group

Припомняме, че Надежда е на 34 години от Карлово, но живее в София. В трети епизод на романтичното риалити тя събра смелост и призна на Алек, че има един брак зад гърба си и син.

„Да, имах брак в Гърция. Имам и 7-годишен син, с когото вече три години сме в София. Опитвам се да съм като Шива и да се справям с всичко. Единствено се затворих малко повече, притеснявах се да допусна мъж в живота ми. Мъжете в България са тесногръди, притесняват се от предишен брак и когато жената има дете“ – призна Надежда на Алек.

Магдалена е на 36 години от град Варна, но също живее в София.

Снимка: bTV Media Group

„За първи път изпитвам страх да не изгубя мъж, защото мисля че е моята голяма и последна любов“, сподели Маги при срещата на родителите си с Алек.

Припомняме, че Магдалена не веднъж показа колко силно е влюбена в Алек. По време на коктейлите с момичетата, тя наруши правилото никоя от участничките да не го кани на среща. Провокирана от силни емоции, тя успя да си открадне време само с него.

Магдалена никога не беше ходила на палатка и успя да преживее тази емоция заедно с Алек, където обаче остана разочарована именно от поведението на Надежда.

„Не се чувствам уверена. Изпитвам страх!“, призна Маги в един от епизодите.

С коя дама от двете финалистки Алек си подхожда повече?  

Отговорете в нашата анкета:

 

С коя дама от "Ергенът" Алек си подхожда повече?