Седмици след драматичния финал на „Ергенът“ емоциите и наболелите теми от третия сезон на романтичното риалити все още резонират в социалните мрежи. 

Сигурно няма човек, който поне малко да не се е припознал в преживяванията на двете финалистки - Магдалена и Надежда, след като Алек им съобщи избора си чрез видео съобщение. След финала той сподели, че чувства Маги и Надежда като „другари от войната“.

ПРОСТИЛА ЛИ Е МАГИ НА ЕРГЕНЪТ?

 

 

В първоначалното си интервю пред Наум Шопов Магдалена Томова откровено заяви, че е простила на Александър. Неговите участия в предаването „Преди обед“ и „120 минути“ по bTV и дадоха допълнителен поглед върху ситуацията. 

 

 

Маги сподели нови подробности за преживяванията си в предаването и след финала на „Ергенът“ в „Надкаст“.

 

„Абсолютно съм шокирана и това е сериозно, защото след последните му изяви виждам съвсем друг човек. Чувствам се, сякаш гледам злия близнак на Алек. Това е плашещо и ме ядосва“, каза Маги.

 

Тя категорично заяви, че не би му простила. На въпроса какво ще направи, ако го види на улицата, Маги отговори, че просто ще замълчи и ще слуша какво би ѝ казал той.

 

 

ДОБРЕ ПЛАНИРАН СЦЕНАРИЙ?

Маги развенча слуховете, че всичко случило се в предаването е било добре планиран сценарий. 

 

„Категорично мога да заявя, че в предаването сценарий няма! Няма договор на света, който да те задължи да направиш или кажеш нещо, което не искаш“, заяви финалистката в „Ергенът“.