44-годишната Ивелина Георгиева бе дамата с най-голям опит в "Ергенът". Тя бе и с най-голям образователен ценз – доктор по психология. Снощи тя остана без роза и трябваше да напусне имението.

Снимка: bTV Media Group

„Напуснах къщата с позитивни чувства. Опитът винаги е ценен. Истината е, че не ми се оставаше повече“ – сподели тя в „Преди обед“.

Ивелина призна, че не е гледала предишните сезони на "Ергенът". Приятелите й са били изненадани от решението да участва, но са я подкрепили.

„Да, това, че съм психолог ми помогна вътре. Видях, че момичетата са много различни пред камера. Когато няма камери, са по-истински и автентични“ – коментира Ивелина, която преди време е работила като психолог в Централния софийски затвор.

Снимка: bTV Media Group

„С някои от бившите затворници поддържаме контакти. Един от тях ми писа, че цялото семейство са ме гледали в "Ергенът", подкрепяли са ме и ми желаят успех“ – сподели Ивелина.

Снимка: bTV Media Group

„В работата ми с такива хора винаги съм се стремяла да изкарам доброто от тях. Те често са изоставени от всички, включително и от близките си. Имало е и случаи, когато не мога да открия доброто“ – признава тя.

Ивелина е убедена, че в "Ергенът" има добри момичета, но повечето се опитват да изглеждат по начин, различен от реалността.

Снимка: bTV Media Group

Вижте целия разговор във видеото горе.

Коя е Ивелина?

Ивелина Георгиева е от Плевен, но живее в София и по професия е психолог. Шест години е работила в Централния софийски затвор. Още на първата година ѝ дават най-тежките случаи – тези на затворниците с доживотни присъди. Но всекидневните срещи с хора, лишени от свобода, оказват негативно влияние на личния живот на Ивелина и тя напуска.

Рязко сменя посоката и започва работа като училищен психолог в една от най-елитните софийски гимназии. Да работи с деца за нея е много по-лесно и интересно, а за това спомага и безкрайната ѝ обич към тях. Мечтае да бъде майка. От 7 години Ивелина прави опит да забременее, като до този момент има около 10 неуспешни инвитро процедури. Напук на болката и емоционалните сривове след всеки негативен тест, тя вярва, че все някога чудото ще се случи.

Снимка: bTV Media Group

Въпреки че повечето хора около нея смятат, че заради възрастта ще ѝ е трудно тепърва да създаде семейство, Ивелина е убедена, че щастието скоро ще почука на вратата ѝ. Не се е отказала от мечтата си да намери мъж, който да ѝ бъде опора и подкрепа и с когото да създадат общо дете. До себе си Ивелина иска зрял и откровен човек, който държи на думата си.