„Открих истинската любов“, призна Христиана Манова веднага след като отпадна от романтичното риалити „Ергенът“. Дамата заживя заедно със своя любим веднага след края на предаването.

Още след напускането си Христиана сподели, че мъжът до нея е от София и се занимава с автомобилен бизнес. Кога точно се срещат за пръв път двамата не става ясно.

„12 месеца любов“, написа обаче Христиана в описанието на снимката, която публикува на 3 юни. Дамата написа пожелание за себе си и своя любим по повод специалния им ден. Очевидно, двамата все пак са имали някакви отношения още преди Христиана да се запише за участие в романтичното предаване.

„Нека най-добрите дни от нашето минало, бъдат най-лошото от нашето бъдеще“, пожела на себе си и своя любим една от най-обсъжданите участнички в „Ергенът“.

Припомняме, че Христиана Манова е родом от град Кюстендил. Дамата влезе в предаването със силната заявка, че за нищо на света не би заменила живота си в малкия град, за да заживее в столицата.

Какво сподели тя в своята визитка при влизането в романтичното риалити?

Христиана е завършила военна академия с „Психология и национална сигурност“ и е работила като психолог в училище. Малко преди началото на снимките на "Ергенът" обаче напуска работата си. 

Христиана получи множество негативни коментари от зрителите на романтичното риалити по повод поведението й в имението.

„Това че съм психолог, не значи че трябва да се държа като такъв в едно шоу“, призна Хриси веднага след като напусна.

Повече от признанията на Христиана след напускането й на „Ергенът“ – вижте във видеото горе.