Христиана Манова среща истинската любов, след като не получи роза от ергенът Алек. Тя гостува в специалното студио на „Преди обед“ по bTV.

„Открих истинската любов“, призна Христиана. След като напусна предаването, дамата среща истинската любов. Мъжът до нея е от София и се занимава с автомобилен бизнес. Двамата вече живеят заедно.

Снимка: bTV Media Group

„Смятам, че останах един ярък образ“, призна тя. Христиана смята, че все още има какво да покаже, ако Алек й беше подарил роза на последната церемония. В реалния живот тя е един „нормален средностатистически човек“, допълни тя.

Христиана разкри и нов поглед към своя живот, а именно проблема й с наднорменото тегло. До преди 2 години тя тежи 128 кг. „Сега съм 65 кг“, призна тя. съвсем скоро предстои да разкрие тайната за своето отслабване в профила си в Тик Ток.

Снимка: bTV Media Group

„Не злоупотребявам с алкохол“, категорична е Хриси. Когато гледа първия епизод, тя не се харесва изобщо. Родителите й също не одобряват поведението й. „Не си дъщерята, която сме възпитали“, казват й те.

„Когато си в такова риалити, забравяш за реалността“, призна Хриси. „Алек ме приземи“, допълни тя. Дамата не пропусна да каже, че ергенът е човекът, който е успял да й припомни какво е допустимото поведение за една жена.

Снимка: bTV Media Group

Христиана заяви, че още преди влизането си в „Ергенът“ напуска работата си като детски психолог. Причината за това е да може да участва в риалитито. „Аз винаги съм била в много близки отношения с родителите на децата, с които работя“, призна тя. Хриси обаче не получава негативни коментари от тях.

„Това че съм психолог, не значи че трябва да се държа като такъв в едно шоу“, призна Хриси. Тя зададе подобен въпрос и на водещата, като по този начин не изневери на прямотата в характера си.

Снимка: bTV Media Group

Повече за любовта в живота на Христана, вижте във видеото по-горе.