Спортният мениджър Виктория от романтичното риалити „Ергенът“ не сдържа своите чувства преди една от вечерните церемонии в предаването. Виктория си позволи да се разплаче, като дори бе утешавана от графичният дизайнер – Мария.

„Защо си в това емоционално състояние“, попита я Мария.  

„Много са причините“, отговори Виктория, като продължи да плаче. Една от тях е ергенът Алек. „Чувствам се пренебрегната, обидена, разочарована и наранена“, призна Виктория. Тя сподели, че винаги се налага да крие емоционалността си зад маската на силно момиче. „Мъжете не харесват чувствителните момичета“, добави Виктория.

„Няма да крия, гадно ми е, че все още не съм прекарала време с Алек“, призна разстроената дама. Виктория направи опит да остане забелязана от ергенът, но въпреки това, тя все още не е получила покана за среща с него.

Не искам вечери и скъпи подаръци, искам време с него“, каза Виктория. Тя приза на Мария за емоциите, които таи в себе си от години. Чувствата, които я е страх да признае дори на себе си са страх от отхвърляне и тревожност.

„Един път в живота ми искам да се почувствам жена“, призна тя. Това, че Алек не предприема нито крачка към Виктория, я кара да се чувства уязвима и отблъсната.

„Съчувства й“, каза Мария пред камерата и няколко пъти прегърна Виктория в опит да я успокои.