„Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш себе си и да бъдеш обичан. Да бъдеш най-чистата и неподправена своя версия с всичките си позитиви и недостатъци и да знаеш, че има човек, който те избира всеки ден. Това за мен е любов. Безусловна и истинска“ – сподели Алек Младенов, най-известният ерген в България.

Публикацията му привлече вниманието и предизвика много коментари, някои от които доста неочаквани.

„Безусловна любов дава само майката“ – написа потребителка на Инстаграм, а друга зави в съвсем друга посока с коментара си „Един отпечатък от обувка може да ти развали целия кеф… особено ако тъкмо съм измила пода“.

Снимка: Instagram.com/alek_mladenov/

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

Последовател на Алек написа на латиница „V kraina smetka imashe li pronikvane“, което породи разпалена дискусия по темата.

Припомняме, че в последния епизод на "Ергенът" Валерия се прибра в имението на любовта изключително вдъхновена от романтичната среща с Алек.

Снимка: bTV Media Group

„Просто няма такъв мъж, как ме докосваше“ – разказа тя на любопитните дами.

Снимка: bTV Media Group

„Доста голяма близост имахме, почти махнахме бельото, имаше много целувки. Май съм много повече от влюбена“ – призна 20-годишната студентка от Дупница.

Снимка: bTV Media Group

Дори критичната Виктория призна „Много различна изглеждаш“.

По време на разговора между Валерия и Надя обаче възникна напрежение.

Снимка: bTV Media Group

„Е, моята роза не е от викторина, Надя“ – каза Валерия. На въпроса на Надя дали е имало проникване, тя отговори „Може и да е имало“.

Това изостри още повече разговора и Валерия нападна Надя с думите „Защото си злобна и гадна. Колкото и да се гримираш, няма да станеш по-красива“.

Какво да очакваме в "Ергенът" тази сряда – вижте тук:

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg