Парите потичат към онзи, който не се страхува от работа, рискува, но умее и да спестява. Всяка една от тези черти е характерна за определена зодия. Вижте кои са те.

Стрелец

Стрелците са креативни и могат да измислят начин да се измъткнат и от най-заплетената и финансово трудна ситуация. Именно този техен талант ги прави способни да трупат богатства. Те просто са орисани да са на върха. Стрелецът има нужда само от здраве, за да успее. Той не се страхува да работи, комуникира лесно с хората и така кара парите буквално да потекат към него. Стрелците са добри в това, което правят, защото не се страхуват да рискуват. Правят неща, за които другите ги обявяват за безумци. Но това е именно техния начин да напълнят портфейла си. Като цяло Стрелците живеят на принципа на спадове и върхове. И спадовете им удрят дъното, но върховете им са – ех, какви върхове!

Телец

За Телците годината на Петела ще бъде особено силна, както в емоционално, така и във финансово отношение. Те са орисани на щастие, късмет и успехи. Единствената пречка пред това към тях да потекат реки от пари са личният им гняв, заради който често се карат с хора и провалят сделки. Телците имат силно развита интуиция и печелят добре дори и от привидно слабо доходни начинания. Имат многообразни перспективи за професионална изява, стига да успеят да ги анализират бързо и да направят правилен избор. Въпреки че работата носи парите, Телците не бива да допускат грешката, която е типична за тях, и да се отдават до забрава само на бизнеса си. От това може да пострада семейството им, а тези емоции не могат да се купят с никаки

Близнаци

Годината на петела ще бъде изпълнена с много труд за Близнаците. Те ще натрупат значими материални запаси. Близнаците са спестовници и именно затова винаги си имат. Имат шанс да постигнат планираните професионални цели, ако са отговорни, организират добре времето си, не се разпиляват и не са се втурнали на път като техните събратя по Съдба, подвластни на Петела.