Северният кармичен възел ще има съвпад с Уран на 31 юли 2022 г. Тази комбинация няма да се повтори в продължение на още 168 години. Според Елена Бармина, астролог, това грандиозно събитие ще доведе до глобална промяна в световната история.

Тя дава някои пояснения за влиянието на това събитие - някои усещания се изострят, а други твърдо трябва да бъдат овладявани.

Според специалиста много хора може да почувстват неочакван прилив на енергия в този период. Те ще имат желание да се изразяват ярко и да превръщат емоциите си в действие. Негативните емоции и страданието ще останат на заден план, а финансовата изгода ще бъде на първо място за мнозина. 

ПАРИ

Тези, които са постигнали финансов успех без особени усилия, ще трябва да работят по-усилено през август, за да спечелят дори малка сума пари. За да избегнете финансови затруднения, заделете известен капитал за сигурност.

Тези, които не се отнасят сериозно към парите, е добре да използват периода, за да се научат как да управляват правилно финансите си. 

Съществува риск много хора да бъдат въвлечени в нечестни схеми, които ще доведат до сериозни финансови загуби. За да избегнете грешка, доверете се на най-близките си.

Снимка: iStock

ЗДРАВЕ

Периодът е подходящ да се обърне внимание на психичното здраве и на развитието на съзнанието. Много хора ще изпитат силен стремеж да развиват духовен живот и да откриват нови възможности за преобразяване на света.

За да намерите своето място, насочете енергията си към подобряване на морала и развиване на креативността. 

Възможно е не всички да разпознаят бързо промените в този период. В такъв случай явлението може да окаже отрицателно въздействие върху благосъстоянието.

Съветът на астролога е хората да се опитат да бъдат активни и решителни, за да издържат на изпитанията на този период, но в същото време да не вземат прибързани решения.

Интересното звездно събитие ще позволи на мнозина да се върнат към миналото и да преосмислят свои стъпки. Би било добре, ако успеят да извлекат от тях своите поуки и избегнат грешки в бъдеще.

ЧУВСТВА

През този период емоциите ще бъдат много силни.

Внимавайте това да не ви подведе и да развалите отношенията си с околните. Късметът ще се усмихне на онези, които могат да контролират себе си и чувствата си.