Има мъже, на които можете да разчитате за всичко и те никога няма да ви предадат. Те са лоялни, грижовни и щедри. Астролозите смятат, че ако знаете датата на раждане на човека, най-вероятно можете да познаете как той ще се държи в дадена ситуация, посочва Dete.bg. Ето от кои зодии са мъжете, които винаги ще ви утешат и ще намерят думи за подкрепа.

Везни

Представителите на този знак са много спокойни и мечтателни, както мъжете, така и жените. Мъжът Везни умее да слуша своята жена. Той моментално ще намери начин да утеши приятелката си, тъй като е внимателен към нея и нейните желания - знае точно какво ще помогне за подобряване на настроението на любимата му.

В същото време понякога на Везните им липсва самочувствие, което им пречи да вземат важни решения в живота на една двойка.

Козирог

Един от най-надеждните мъже е Козирогът. Той е по-твърд от Везните, но в същото време нежен и учтив. Това е партньорът, който ще ви приготви закуска и ще ви донесе в леглото, дори и да нямате рожден ден. Козирогът усеща настроението на своята жена, което помага да се предотврати кавгата навреме.

В началото на една връзка може да изглежда, че Козирогът е студен и не знае как да показва емоции, но това изобщо не е така - той просто претегля всички плюсове и минуси твърде дълго. Ако той е убеден, че вие ​​сте жената на мечтите му, той ще направи всичко, за да ви направи щастлива. Нечетните дати на раждане на партньорите показват силен съюз между двамата.

Дева

Мъжете Дева са известни със своя прагматизъм. На тях им е трудно да изразяват емоции, но ако сте успели да пробиете „бронята“ на този мъж, под нея ще намерите надежден партньор, който ще ви подкрепи в труден момент и няма да ви оказва натиск.

Самоконтролът е силната им страна, което означава, че ще направят всичко, за да предпазят партньора си от негативни събития. Ако често изпитвате безпокойство и несигурност, Девата ще намери начин да реши проблемите ви.