Какво очаква всички зодии през март 2019 година в любовта, работата и здравето - научаваме от Светлана Тилкова-Алена:

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАРТ 2019

ОВЕН

Работа: През март не забравяйте, че Меркурий е ретрограден в периода 5-28 март и ви налага ограничение за инвестиции, смяна на работата и създаване на съдружие. Всичко, което предприемате трябва да е основано на разума ви и на честа проверка на вашето финансовото състояние.
Здраве: Месецът изисква от вас да овладявате напрежението и да не претоварвате зрението си. Пазете се от простуди, въпреки че идва пролет. Грижете се за себе си особено в периода 7-10 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Март ви обещава ново начало и в личния живот. Семейните са щастливи сред спокойствието и хармония в дома си, стига да не прекаляват с професионалната си заетост, и да се прибират за вечеря у дома. Отделяйте повече внимание на вашите близки, на децата си, не ги пренебрегвайте, за да избегнете разправиите.

ТЕЛЕЦ

Работа: През март се постарайте да съхраните добрите си отношения. Бъдете умерени и тактични с вашите делови партньори, които са доказали своята лоялност към вас. Не ви съветвам да се включвате в инвестиционни проекти, дори ако са доходни и бързо ще си върнете вложените пари. Причината е, че в периода 5-28 март Меркурий е ретрограден и не допуска такива действия.
Здраве: През месеца се постарайте да се храните здравословно. Ако не приемате достатъчно витамини не е изключено организмът ви да реагира на преумората, типична за вас, като ви принуди да си вземете принудителна почивка. Предпазвайте се от инфекциозни заболявания, особено в дните 10-12 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През март Съдбата изисква да се подчините на вашите звездни заложби и да не сте прибързани. Умереност, такт и търпение ви помагат да съхраните хармонията в семейството, ако сте го създали. Ако усещате, че вашата брачна половинка има проблеми, намерете начин да поговорите, да ги сподели и да помогнете, ако не с действия, с присъствието си до нея и като доказвате чувствата си - действие водещото до душевно и дори физическо изцеление.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Тези от вас, които искат да сменят работата си да не правят крачката сега, защото трудно ще приспособят към новата среда, ако не е подбрана правилно, а и Меркурий е ретрограден от 5 до 28 март и забранява тези промени. Предпазвайте се от недобронамерени хора, които завиждат на професионалните ви постижения.
Здраве: Не бива да прекалявате с преумората. Застрашени сте от проблеми с белите дроб и алергии заради замърсен въздух. Податливи сте на болести в периода 12-14 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През март вредите на личните си отношения заради постоянното желание да се запознавате с нови хора, да излизате на срещи и приятна раздумка, а при семейните, това е огромна грешка водеща до охладняване на отношенията, дори и ако са щастливи в брака. Тези от вас, които си търсят отдушник от семейните проблеми е по-добре да се разделят, за да не се стига тежък развод.

РАК

Работа: Приемете, че всяко изпречило се на пътя ви препятствие ви предпазва от непоправима грешка, която сте избегнали, като сте спрели и сте се огледали. И понеже Меркурий също ви досажда със забраните си в периода 5-28 март, не изпадайте в униние, а се справете с всички изостанали задачи. Начинанията е добре да отложите, ако не са належащи или бъдете крайно предпазливи, ако не салага да ги започнете.
Здраве: Предпазвайте се от активно общуване, защото и през този месец сте податливи на инфекциозни заболявания, а знаете, че при вас те може лесно да се превърнат в хронични, особено ако са свързани със стомашни проблеми, особено в дните 14-17 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Март е месец на трудности, които повлияват личните ви отношения. Ако сте създали семейство, и отношенията ви са се съхранили в изминалите години, имате възможност да докажете чувствата си на своите половинки и да разгорите пламъка на любовта въпреки кратките разправии. Правете всичко възможно вечер да сте си у дома.