Юли месец е тук, а с него и пълния месечен хороскоп, изготвен от Алена, в който може да прочетете всичко за работа, здраве и любов през месеца. Още хороскопи и гадания може да откриете на zodia.bg.

ОВЕН 

Работа: Планирайте и проведете отложените делови срещи, но с разума си, а не с емоцията, скъпи дами, защото знаете от личен опит че ви вреди. Осъществете делови запознанства, които ще ви помогнат да стабилизирате вашия бизнес,  да създадете съдружие с нови партньори.

Здраве: Сериозна заплаха за здравето ви, особено в дните 14-17 юли, в които Луната е във вашия знак  е преумората и вашата неувереност в добрите възможности, които ви е дарила Съдбата.

Любов: Половинката ви не издържа на постоянните ви компании и срещи извън дома и току виж си намерила разтуха извън дома, за да не се чувства наранен и изоставен. И да ревнувате, сами сте си виновни.

ТЕЛЕЦ 

Работа: Не е изключена загуба на финанси заради непосилни инвестиции и интелектуални възможности,  които демонстрирате, но не притежавате. Заради тях може да ви предложат участие в губещ проект. Не бъдете наивни мили дами, само защото сте поласкани от неочаквано внимание.

Здраве: Бъдете грижовни към себе си в периодите, когато Луната е във вашия знак 17-19 юли, като тогава са забранени операциите на сливиците, на гърлото и щитовидната жлеза.

Любов: Семейните може да са засегнали брачната си половинка. Проявата на ревност, особено безпричинна, руши стабилността на брака ви. Не бива да допускате нервни изблици заради интриги, които сте дочули, но не сте се убедели във верността им.

БЛИЗНАЦИ 

Работа: Срещнете се без колебание и повече отлагане с ваши задгранични делови партньори. Пътуването зад граница носи отлични резултати. Ако се налага да уволнявате ваши подчинени за несправяне с работата помислете добре дали ще има с кого да ги замените, ако нямате подходящи хора изчакайте.

Здраве: Не се притеснявайте да търсите помощ от психотерапевт, ако нещо ви тежи и искате да го споделите, за да не вредите на здравето си, особено в дните, когато Луната е във вашия знак 19-21 юли.

Любов: Не допускайте флиртове по време на пътуване, защото новината бързо ще навести брачната ви половинка, изпреварвайки вашето завръщане. Когато осъзнаете грешката си може да сте съсипали брака си.

РАК 

Работа: От значение е да прецените добре финансовите си възможности, за да не изпаднете в недоимък на средства заради неочаквани по-големи от планираните вложения, след подписване на договор. Не бива да искате заеми, а инвестициите може да отложите.

Здраве: Предразположението ви към нервно напрежение може да доведе до крайности в храненето, типично за вашия знак, до наднормено тегло през юли, особлено в дните 21-23 юли, когато стресът ще бъде трудно контролируем.

Любов: Не се притеснявайте, ако някой от вашите възрастни роднини се опитва да контролира личния ви живот и да наднича в спалнята ви. Не допускайте странична намеса, за да съхраните брака си от хора, които се опитват "добронамерено" да ви вредят. 

ЛЪВ

Работа: Намерете начин за изглаждане на недоразуменията с ваши служители, ако сте ги допуснали. Начинанията е добре да избегнете, ако не са планирани преди време, обсъдени и одобрени и през този месец само поставяте началото на новите задачи. Осъществете ги само ако сте сигурни, че имате подкрепата на вашите колеги.

Здраве: На всяка цена се постарайте да контролирате себе си и обзелото ви желание да се впускате в безкрайни удоволствия, естествено на трапеза – с планина от ядене и пиене, особено в дните 23-25 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът е идеален за стабилизиране на семейните отношения, затова около вас кръжат "приятели- вредители" защото ги дразните  с хармонията в дома си и на всяка цена са решили да я разрушат. Ако не сте щастливи е по-добре да се разделите и да търсите новото си щастие.

ДЕВА 

Работа: Направете оценка на работата на вашите подчинени, ако се налага да замените част от тях с други. По-добре е да го сторите през този месец, без агресия и с разговор на четири очи с всеки от тях, за да няма засегнали хора, които ще са готови да ви мъстят.

Здраве: При необходимост си наложете диета, за да избегнете образуването на жлъчни камъни и чернодробни възпаления. Не бива да се храните с еднообразна или много тлъста храна в дните 25-27 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не прекалявайте с работата и деловите си задължения, като забравите семейните, с което обиждате партньора си. Анализирайте причината за отдалечаването помежду ви, ако сте го допуснали и не бъдете безотговорни, ако искате да съхраните брака си.

ВЕЗНИ 

Работа: Искате да спечелите на своя страна нови делови партньори. Постоянно сте там, където можете да ги срещнете, но желанието ви да обогатите средата си и да привлечете нови инвестиции може да се окаже провал, заради невъзможност във вашата прибързаност да преценявате добре новите си познати.

Здраве: Ако сте с по-нестабилна психика, може да посегнете към алкохола, към сладките храни, с което ще навредите на бъбреците си, особено ако не сте отговорни в дните 1-2 и 27-30 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не лишавайте близките си от вашето внимание и грижи, за да не ги отдалечите. От вас зависи да не допуснете проблеми и разрив в брака, с което ще зарадвате алчните си роднини, готови да се облагодетелстват от вашите приходи.

СКОРПИОН 

Работа: Склонни сте да избухвате неочаквано, без причина, защото сте чули някоя дума, която не е насочена към вас, сякаш бързате да мъстите, преди да са ви засегнали. Печелите си неприятели, ако не промените поведението си. Откажете се от начинанията за да не си навредите. Не са изключени финансови загуби.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не прекалите с крайностите в емоциите, които могат да ви докарат проблеми с либидото, с простатата при мъжете, с кръвоизливи при жените, а също и със спонтанни аборти в дните 2-5 и 30-31 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Често сте готови да изливате гнева си у дома. Семейните и щастливи в брака да внимават, особено ако имат до себе си по-чувствителни партньори, за да не се окаже неочаквано някой ден, че са се прибрали, а къщата празна - семейството си отишло завинаги. 

СТРЕЛЕЦ 

Работа: Обмисляйте добре действията си и не пропускайте да оправите отношенията си с ваши партньори и колеги, ако сте се отдалечили.Не се натоварвайте с чужди задължения. Няма да получите потупване по рамото, а ще ви залее завистта на неможещите и мързеливите.

Здраве: Следете състоянието на кръвната си захар. Не прекалявайте със сладкото и лютите подправки. Вие сте единствените, които могат да съхранят добрата си физическа форма, особено ако сте отговорни в дните 5-7 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Вашата странстваща душевност не изключва познанства, флиртове и изневери, дори и ако сте създали семейство. Вярвате, че няма да се разчуе и ще си живеете спокойно, но изненадите ще са неприятни. След това се съжалявате без шанс да си върнете половинката.

КОЗИРОГ 

Работа: Имате възможност с такт и търпение да направите поредния скок към нов професионален връх, но без да надскачате вашите възможности. Ако сте нечии подчинени очаквайте повишение на заплатата. Не отказвайте и инвестиции в странични доходни предложени ви от ваши доказали се партньори, проекти.

Здраве: Не бива да препускате от едно място на друго, въпреки че е лято, защото сте податливи на проблеми с костите и ставите и рискувате да си нанесете травми, които може да се окажат трудно лечими, особено ако сте ги получили в дните7-10 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветвам семейните да се заредят с такт и умереност, и да изслушат какви са потребностите и исканията на членовете на семейството, което са създали. Ако имат до себе си ревниви половинки бързо ще съсипят отношенията си, заради съмнения в изневяра. 

ВОДОЛЕЙ 

Работа: Месецът изисква да сте внимателни, да не сте прибързани, да не давате съгласие за инвестиции само защото не можете да откажете на приятели или партньори, които са ви помагали. Едно е желанието ви да сте полезни, но друго - да избегнете финансовите загуби. Не бива да налагате мнението си на всяка цена.

Здраве: Единствените оплаквания може да са свързани с невъзможност да разрешите бързо някой проблем, който блокира пътя ви към целта. Не са изключени проблеми с нервната система, с костите, ставите, вените и сухожилията така че ъдете предпазливи в дните 10-12 юли, когато Луната е във вашия знак. Пазете очите си от преумора.

Любов:Ако семейните са щастливи да разпалят чувствата си, но ако не са, да направят крачката към раздяла, стига действието им да не внезапно хрумване заради поредната разправия. Не позволявайте да се намесват в отношенията ви роднини. Няма да загубите, ако прекратите отношенията си с тях.

РИБИ 

Работа: Приемете че е във ваша полза е да крачите уверено по пътя си, за да избегнете грешките и финансовите загуби, породени от прибързани и необмислени решения. Бъдете отговорни, изискващи, но и отстъпчиви и компромисни, за да не се провалите.

Здраве: Заради непрекъснатото желание да сте водещи, което няма как да осъществите, ще търсите виновните около себе си и ще страдате от измислени заболявания, за да получите съчувствие. Не го правете. Не стойте продължително особено с неудобни обувки в дните 12-14 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Намерете начин с търпение и такт да оправите отношенията си. Извинете се, ако вината е във вас. Не бива да противоречите на близките си, ако имат намерение да пътувате и почивката е планирана и организирана от тях. Дори разходите да са големи, не спорете.