Какво да очакват всички представители на зодиака през юни 2018 година - отговор дава Светлана Тилкова - Алена.

 

ОВЕН

 

Работа: Не ви съветвам да проявявате раздразнителност, водеща до агресия при спор с хора, имащи различно от вашето предложение. Победете ги с такт и търпение и ще ви чуят, а и ще приемат вашите решения. Направете отчет на финансите си за изминалите месеци.

Здраве: Здравето ви би било стабилно, но е добре да внимавате, за да избегнете проблеми с главата и очите, особено в периода 7.10 юни, когато Луната е във вашия знак. Трудно водите здравословен начин живот и както винаги сте склонни да прекалявате с всичко, което ви вреди.

Любов: Семейните ще срещнат трудности в отношенията. Няма да е лесно да възстановят хармонията в отношенията си не защото половинките им се сърдят, а защото роднинската намеса и насъскване колко са некоректни също ще допринесат за проблемите им.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Преценявайте новите възможности за партньорство с разума си, за да не се окажете измамени и го осъзнаете след като сте  подписали договори за сътрудничество. Не пропускайте да  осъществите пътувания и да сключите договори със задгранични партньори, но проверете  стабилността на техния бизнес и дали техните намерения не противоречат на вашите планове.

Здраве: Дали ще сте здрави отново зависи от вас и от умението ви да разпределите правилно задълженията си, най-вече в дните 10-12 юни, когато Луната е във вашия знак. Не се депресирайте от спохождащите ви неуспехи и разочарования, защото скоро ще забравите за тях, а психиката си не бива да товарите без причина.

Любов: Семейните неочаквано и за тях самите може да вземат решение за развод, скоро ще съжаляват. Трудно ще успеят да избегнат проблемите и семейните драми. Още по-трудно ще успеят да възстановят съсипаните отношения, особено ако изневярата се е случила по време на пътуване зад граница.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Наложете си умереност в думите и бъдете готови на компромиси, задължителни в деловите отношения, за да заслужите поредния успех и да блестите в светлината на собствените си постижения. Няма да липсват интересни познанства с интелектуалци, от които ще научите много, но преценете дали да ги допускате до плановете и проектите си.

Здраве: Грижите за вашето здраве са от значение, защото сте податливи на алергии при цъфтежите. Ако се налага посъветвайте се със специалист, но не прекалявайте с лекарствата. Наложете си спокойствие, особено в дните 12-14 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Забравете критичните забележки и не пропускайте да помагате в домакинството. Ако не сте щастливи в брака, вместо да се тормозите взаимно и да демонстрирате хармония само пред хората, по-добре е да се разделите.

 

РАК

 

Работа: Месецът не е добър и за започване на нова работа, заради проява на доверчивост от ваша страна. Забравете намерението си да обмисляте смяна на работата, защото може да не успеете да се приспособите към новите си колеги, да ви разочарова и новия ви началник и да изпаднете в депресия, вместо да вървите по утъпканата вече пътека. 

Здраве: Не пропускайте почивката и продължителния сън. Не прекалявайте с кафето и алкохола, които няма да ви помогнат да забравите за трудностите по пътя си. Ако имате болки, или сте с наранена психика в дните 14-16 юни, по-добре е да потърсите лекарска помощ.

Любов: Не бива да бягате от отговорностите си във вашия дом, за да не си създадете проблеми с ваши роднини, които само чакат мига, в който да съсипят отношенията ви без да се усетите, защото целят вреда за вас и полза за себе си.

 

ЛЪВ

 

Работа: Новите ви проекти изискват да сте внимателни, да не споделяте плановете си дори с вашите колеги, за да не се окажете употребени и изоставени. Не ви съветвам да уволнявате ваши подчинени, ако имат собствен бизнес. По-добре разговаряйте с тях и открийте причината за нежеланието им да работят добре. Месецът е добър за провеждане на делови срещи и подписване на споразумения.

Здраве: Ако си спестите нервното напрежение, през целия месец ще се радвате на отлично здраве и ще сте в хармония със себе си, но това е трудна задача за вас, а и сте податливи на проблеми със сърцето в дните 16-18 юни, дори и да нямате хронични страдания.

Любов: Служебните ви задачи, които не са причина да загърбвате семейните си задължения, нито всяка вечер да сте на ресторант с колеги, с което събуждате съмненията и ревността на половинката си. Не са изключени разправии, които са причина да стигнете до  конфликти у дома.

 

ДЕВА

 

Работа: Може да започнете осъществяването на новите проекти и да обмислите работа в съдружие, ако е свързано с полезни за вас инвестиции, но само във ваши проекти. Ако решите да инвестирате в странични, предложени ви от ваши познати, уж доходоносни проекти, особено в сферата на строителството, провалът ви е гарантиран. Не позволявайте намеса на странични хора в работата ви.

Здраве: През този месец сте податливи на образуване на жлъчни камъни, въпреки че може да ви се случва за първи път. Ако се случи в дните 18-20 юни  може да се наложи и оперативна намеса.

Любов: Ще се радвате на хармония само, ако не се поддадете на материалните си стремежи. Ако сред вас има нещастни в брака, може да се решите да се разведете, но причината няма да е само нова връзка, а и в преценката ви, че ще сте по-щастливи с брак по сметка.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Начинанията забравете, дори и да имате готовност да поставите началото на нови проекти, защото разума и умението да анализирате, правилната преценка на случващото се са притъпени от чувствителността ви, дори и към градивната критика. Отхвърлете неотложните и закъснели задачи, а новите оставете за следващия месец.

Здраве: Избягвайте напрежението предизвикано от вас, защото натоварването ви вреди, а няма кой да ви помогне да сте в добра форма, ако не си помогнете сами особено в дните 20-22 юни, когато Луната е във вашия знак. Посъветвайте се за нов по-добър режим на хранете и се освободете от натрупаните килограми, за да избегнете бъдещи проблеми.

Любов: Емоционалните ви реакции за всяко нещо, което искат от вас, ви носи само вреда. Нямате причина да бягате от вашите задължения. Съветвам ви да се прибирате навреме от работа и да не пропускате приятните мигове с вашата брачна половинка, а и разговорите с децата си.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Не бива да инвестирате необмислено, а и не си струва да търпите загуби, които трудно ще възстановите, особено ако сте си позволили повече харчове през миналия месец. Естествено е да се стремите към скок в професионално отношение, защото е време да постигнете поредния връх. Имате възможност да наложите новите си идеи и да получите подкрепа за проектите си, но бъдете умерени, тактични и търпеливи при разговорите.

Здраве: През този месец, дори и в дните 22-25 юни здравето ви е стабилно, ако не се оставите във властта на алкохолното опиянение, което ще ви създаде проблеми дори в интимните мигове, а това пък на свой ред ще ви депресира.

Любов: Бъдете внимателни при запознанства, които може да се превърнат в причина за изневяра, ако сте семейни. Няма смисъл да се впускате в авантюра, от която трудно ще се измъкнете. Не ви съветвам да мислите за развод, ако развивате семеен бизнес, за да не претърпите необратими финансови загуби.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Ще бъде грешка от ваша страна, ако проявявате доверчивост и наивност и приемете предложение за инвестиция от ваш близък приятел, на когото имате доверие. Не забравяйте, че когато става дума за много пари хората се променят и той няма да ви пощади, ако с вашия провал ще спечели. Преценявайте в детайли направените ви предложения за участие в съдружие, за да изберете най-добрите.

Здраве: Преценете какво е добре да промените във вашия хранителен режим. Насочете енергията си към спорт, а не към физическа саморазправа, дори и да сте гневни, за да избегнете травмите и проблемите в периода 25-27 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Може да споделяте с брачната си половинка всички ваши притеснения и да търсите подкрепа за професионалните си проблеми, но без да сте агресивни и нападателни, защото близките ви не са виновни за случващото се. Така ще съхраните отношенията си и ще се почувствате сигурни в себе си.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: През юни сте изкушени да поставите ново начало.  И все пак мислете преди да направите тази крачка, за да не съжалявате, че не сте избрали точното време и точното място Тези от вас, които са на ръководна позиция може да назначат нови служители, да изпратят на курс за квалификация тези, които искат да се развиват и да градят кариера, но не бива да уволнявате.

Здраве: Здравето ви е зависимо от психическото ви състояние. Предпазвайте се от травми заради прибързаност и невнимание при пресичане на улиците, особено в дните 27-30 юни, когато Луната е във вашия знак. За да не си навлечете проблеми с костите приемайте храна, която е богата на калции.

Любов: Семейните да не прибързват да изясняват интригите, които дочуват за своята брачна половинка и да съхранят хармонията в личните си отношения. Ако не сте щастливи проведете разговори с партньора си със спокоен тон, без да хвърляте вината само върху него и вземете решение дали да се разделите или да продължите заедно пътя си.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Въпреки че се налага да сте тактични и умерени ви съветвам да не допускате да ви използват, да изземат вашите идеи и да ви попречат да ги осъществите. Не си позволявайте язвителни забележки и безпричинна критика, но не пропускайте да отстоявате правата си. Преди да инвестирате прегледайте отново документите, за да не ви измамят.

Здраве: От вас зависи през този месец да не се предавате във властта на душевни страдания и да съхраните здравето си. Ако усетите неразположение в дните 2-5 юни, когато Луната е във вашия знак си спомнете, че почивката е вашия елексир на здравето и младостта.

Любов: Месецът позволява с умерени разговори, без агресия и с взаимни компромиси да изясните всички възникнали недоразумения в брака си. Ако причината е намеса на ваши роднини, без колебание ги отдалечете от себе си.

 

РИБИ

 

Работа: Не бива да уволнявате служители и да назначавате нови под натиск на странични хора, които целят да ви вредят като следят чрез тези подставени лица от близо вашата дейност. След това ще съжалявате за стореното, а и ще си спечелите непримирими врагове сред уволнените от вас, които са ви подкрепяли.

Здраве: През този месец не сте заплашени от здравословни проблеми. Ако се проявяват, причината е във вас самите и в собствените ви страхове, ака ги допуснете в периода 5-7 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не допускат залитания в извънбрачни връзки, само защото чувствата са надмогнали разума им. Може да се окаже, че брачната им половинка не е готова да прости невинния флирт или изневярата, и да съсипят за миг отношенията си. След това ще съжалявате, но разкаянието няма да ви върне семейството.