На 10 август са родени Кайли Дженър и Антонио Бандерас.

ОВЕН

Отдалечили сте любимия си и страдате, защото се чувствате самотни. Направете крачката към изясняване на отношенията, особено ако виновните сте вие, мили дами. Не пропускайте да се извините, ако причината е във вашето поведение или в неволно изречена критика.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви усложнения с любимия, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения, заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните жени, които имат среща с нов партньор, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Несемейните жени да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс.

РАК

Очаквайте романтично запознанство. Партньорите, които силно ви привличат, са се дистанцирали заради силното ви желание да ги обсебвате. Докажете на партньора си, че уважавате желанията му, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Радвате се на вниманието на ваш чаровен колега. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете романтичната среща за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Днес ще осъзнаете, че сте се дистанцирали от любимия си, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с него. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

След работа ви се иска да се отдадете на романтична среща, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор Рак.

СКОРПИОН

Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, ако сте семейни, мили жени.

СТРЕЛЕЦ

Избегнете влошаване на семейните отношения заради намесата на ваши роднини. Не прекалявайте с претенциите към към любимия си. Когато се приберете пригответе романтична вечеря и се отдайте на желани сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимия не ви е от полза, защото няма идеални хора. Можете да се обречете на самота. Не бива да критикувате партньора си в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада.

ВОДОЛЕЙ

Семейните жени да очакват проблеми. Ако не сте семейни и имате запознанство, не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си в леглото- може да нямат желание за секс.

РИБИ

Жените да не пропускат възможността за запознанство и за романтични приключения. Чарът ви покорява мъжете и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в преживявания с различни партньори.