Всяка една от нас се бори със стреса всеки ден. Дали решението на този проблем е да си поприказвате с приятелки, или просто да проспите уикенда пред телевизора – изборът е изцяло ваш. Ако обаче се чудите кое точно е вашето лично разковниче към спокоен живот, съветваме ви да прочетете следващите редове. Току-виж сте го открили.

Овен

Ако сте представител на тази зодия, най-доброто решение за вас е да забравите за всички задължения и задачи само за ден. Направете си филмов маратон, прочетете книгата, която отлагате от месеци или просто наваксайте със съня. Това гарантирано ще свали товара от плещите ви.

Телец

Пригответе си гурме вечеря или поръчайте за вкъщи от любимия китайски ресторант. Насладете ѝ се така, както само вие умеете – знаем, че го искате.

Близнаци

Близнаците трудно успяват да успокоят ума си. Ето защо ви предлагаме да се отдадете на ден във фитнес салона. Избягайте от стреса – буквално.

Рак

Момичетата раци рядко споделят проблемите си, което обикновено води и до тяхното задълбочаване. Обадете се на стара приятелка – така хем ще наваксате изгубеното време, хем ще изпуснете насъбрания стрес.

Лъв

Лъвовете обожават да контролират. Именно поради тази причина често се чувстват изморени и стресирани. Най-доброто лекарство за тях е очевидното – един хубав масаж, дълга вана и сън.

Дева

Девите са всеизвестни перфекционисти. За да бъдат отделени от напрегнатото ежедневие, препоръчваме да изложат мислите си на хартия. Изберете си хубав бележник или тетрадка и споделете тревогите и идеите си с белия лист.

Везни

Представителите на този знак обожават да общуват. За да се отърват от излишното напрежение, предлагаме да споделят какво ги тревожи – понякога самото изказване на проблема се превръща в негово решение.

Скорпион

Макар и да жилят смъртоносно, Скорпионите биват невероятно раними. За да избегнете стреса и евентуалните конфронтации, съветваме ви да прекарате един ден далеч от всички. Повярвайте ни – понякога семейството и приятелите ни не могат да ни помогнат, колкото и да го искат.

Стрелец

Ако принадлежите към този зодиакален знак, вероятно обичате да сте в постоянно движение. Признаваме, малко от нас притежават подобна добродетел, но всъщност именно тя често ви уморява и напряга. За да се освободите от напрежението, вземете си почивен ден и се разходете из природата.

Козирог

Тъй като Козирозите се стремят към върховете, нерядко дните им биват съпроводени от силен стрес и безпокойство. Най-доброто лекарство за тях е да се откъснат от средата си – напълнете една раница и избягайте в съседен град. Именно това ще ви спаси от умората и напрежението.

Водолей

Представителите на тази зодия си падат по приключенията, имат чувство за хумор и вродено бодър дух. Проблемът при тях е прекалената ангажираност, а решението – умението понякога да казваш "не".

Риби

Рибите обичат уединението и рядко споделят какво ги тревожи. За да преборят налегналото ги напрежение, препоръчваме да се отдръпнат от факторите, които ги напрягат и да дадат израз на креативната си страна.