Когато човек се смее, повишава тонуса и сърдечния си ритъм. Смехът е начин да изгорите и калории. За всеки 10-15 минути смях изгаряте 10-40 калории. Това означава, че след 3 часа непрекъснат смях няма да е останала и следа от изядения пакет чипс. Поглеждаме с чуство за хумор към летните жеги, които предстоят, и... отслабваме в прохлада.

Снимка: iStock

Овен
Пробий дупка с рогата си в стената. Ако си професионалист – пробий и в срещуположната стена. Сега вече си имаш ВИП течение.

Телец
Всяка зодия има супер сила. На Телеца е, че може да изяде всичката храна на света. Що не го хапнеш това жежко слънце? Виж колко прилича на топла питка с мед?

Близнаци
В синхрон с двойствената ти природа, знаеш, че винаги има и по-зле. Както и по-добре. Замисли се, че за нестинарите 40 градуса през лятото са просто един прохладен ден.

Рак
Вдигне ли 37 градуса температура, мъжът ляга на дивана и се прощава със света. В летен ден с почти 40 градуса, имаш пълното право да мрънкаш... като за последно.

Снимка: iStock



Лъв
Цяла зима и пролет беше на кето, диетата на Аткинс и палеодиета. Като истински Лъв сега ще покажеш резултатите под формата на плочки, оформени бицепси и прасковено дупе. И нека Жегата бъде с теб!

Дева
Една Дева чистофайник би измислила най-практичния начин да се охлади. Просто измий прозорците. Със студена вода.

Везни
Обади се на бившето си гадже или поискай увеличение на заплатата. От тези две места винаги може да повее хлад.

Скорпион
Скорпионът не е зодията, която ще признае, че друг е прав. Просто отричай, че е горещо!

Стрелец
С чиста съвест можеш да го помолиш да спи в другата стая, защото е прекалено топло за двама в едно легло. После си сипи и отпразнувай, че най-после няма да слушаш хъркането му.

П.С. В другата стая той си сипва, защото най-после няма да слуша „Защо не ме гушкаш, не ме ли обичаш вече?!“.

Козирог
Високите летни температури навън ти показаха какво би било да живееш на Венера – най-горещата планета в Слънчевата система, и то в студен ден. Само 40 градуса навън, а любознателността на Козирозите вече в задоволена.

Водолей
Лей, просто лей... Бира, вино, джин, кайпириня, студен чай, маргарити или просто леген със студена вода на терасата.

Снимка: iStock



Риби
Сега вече можеш да стоиш нон стоп пред отворения хладилник и да убеждаваш всички, че не, ти не ядеш, ти само се охлаждаш.