ОВЕН

Вечерта си останете у дома или си поканете гости, ако усещате празнота в душата си, особено ако не сте семейните. Не пропускайте приятните сексуални мигове с любимите си хора, ако сте семейни или имате сериозна връзка.

ТЕЛЕЦ

Романтичните мигове оставете за вечерта, когато ви очаква не само романтична вечеря, а и споделяне на чувствата. Отново ще изживеете незабравими сексуални удоволствия, а несемейните ще изживеят първите си интимни мигове с новите си партньори.

БЛИЗНАЦИ

Ако не сте семейни не очаквайте чудеса от интимния си партньор, който ви е обиден заради изневярата ви от сутринта. Не се оправдавайте, че изневярата не се свежда до сексуален контакт, защото с флиртът си сте отдалечили за дълго своя брачен партньор.

РАК

За съжаление денят не е подходящ за създаване на нови интимни отношения или изясняване на проблемите с брачния ви партньор. Отдавна не сте били така спокойни и уверени в чувствата си. Сексът ще ви зареди със сили.

ЛЪВ

В личните ви отношения все още имате да разрешавате проблеми, породени от съществуващите недоразумения с любимите ви хора. Вечерта проведете разговор с тях. Откажете се от намерението си за сексуални изживявания.

ДЕВА

През деня се справете с домакинските си задачи, ако имате възможност да сте си у дома. Вечерта си останете у дома и споделете приятни мигове с любимите си хора. Сексът ще ви разтовари от напрежението през деня.

ВЕЗНИ

Заведете на ресторант интимния си партньор, дори и ако сте се прибрали по-късно от обичайното. След като се приберете се отдайте на желани и от двама ви сексуални изживявания, които ще ви възвърнат силите.

СКОРПИОН

В личния живот ви не е спокойно. С нови, случайни романтични запознанства сте събудили ревността на партньора си. Прекалените хвалби, че сте желани, верни или не съвсем, ще го отблъснат и ще ви лишат от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В личният си живот не очаквайте успехи, защото отново сте прекалили с агресивното си поведение и ревността към интимния си партньор, не само без причина а и с постоянно натякване. Сексът няма да ви достави удоволствие, а и не е взаимно желан.

КОЗИРОГ

В личните отношения проблемите са породени от недоволството на близките ви от ваши думи или действия. Не се надявайте, че ще се справите бързо с проблемите с интимната си половинка и ще се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Любимите ви хора са изненадани от нежеланието ви да сте компромисни в отношенията си, а вие го умеете. Сексът тази вечер може да доведе до изглаждане на възникналите недоразумения и да не позволи тяхното задълбочаване.

РИБИ

Имате възможност да изясните чувствата си и да се сближите с интимните си партньори, ако усещате тяхното отдалечаване. Вечерта все още сте обидени, бягате от романтичните мигове, а сексът няма да ви достави удоволствие.