ОВЕН

Имате възможността да срещнете подходящия партньор, ако все още не са създали семейство. Не проявявайте големи претенции. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си.

ТЕЛЕЦ

Звездите ви предпазват от излишната самоувереност. Отношенията с представителите на противоположния пол са нестабилни. И при влюбените, които са изгубили ума си, няма да липсват и проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Следобед си почивайте в компанията на любимите си хора. Не мислете, че ако сте засегнали интимния си партньор с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

РАК

Предопределено ви е в този ден да срещнете голямата си любов, ако все още я търсите. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади.

ЛЪВ

В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат сексуални удоволствия.

ДЕВА

Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте без колебание на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако сте несемейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

СКОРПИОН

Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не трябва да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Вашите брачни и интимни партньори не са съгласни с поредното ви отсъствие от дома, което ги изнервя. Сексът ще ви достави удоволствие, ако преди това сте възстановили хармонията в отношенията си.

КОЗИРОГ

Хармонията в отношенията ви зарежда със сили. Вечерта създайте приятна обстановка, за да изживеете приятни мигове с интимната си половинка. Сексът ще ви зареди със сили и с желание за по-сериозно обвързване, ако не сте семейни.

ВОДОЛЕЙ

На успех в любовта и сексуални изживявания ще се радват семейните жени. Вечерта сте уверени в себе си, но мислете и за сексуалните потребности на интимните си партньори.

РИБИ

В семейството ви цари привидна хармония. Не допускайте да охладнеят отношенията ви с интимната ви половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.