Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Гаетано Доницети и Жак Ширак.

ОВЕН

Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Вечерта, уморени и напрегнати ако сте били дежурни, ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си. 

БЛИЗНАЦИ

Не са изключени проблеми в личния живот, но причината е във вас самите. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си. 

РАК

Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Вместо да спорите и да доказвате правотата си дайте да се разбере, че не са ви обяснили намеренията си. 

ЛЪВ

Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате. 

ДЕВА

Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал. 

ВЕЗНИ

Не уговаряйте романтична среща, без значение дали сте семейни или търсите половинката си. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.  

СКОРПИОН

Близките ви очакват да се приберете за вечеря. Сторете го, за да избегнете ново напрежение, пригответе хапване и седмене на приятна раздумка с тях. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели старата криза в отношенията си. 

СТРЕЛЕЦ

Следобед ще имате приятни срещи и емоции, а когато се приберете у дома ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот, но не бива да споделяте с близки, че ви предлагат брак. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия.  

КОЗИРОГ

Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, но ще нарани интимната ви половинка, а след това винете себе си за отдалечаването й. Сексуалният ви живот е незадоволителен, но причината е във вас. 

ВОДОЛЕЙ

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер. 

РИБИ

Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.