ОВЕН 

Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. 

ТЕЛЕЦ 

Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели.  Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

РАК 

Във ваша полза е предпразнично да проявите с разума си гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ 

Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си, да се подготвят за новогодишната вечер. Покажете им, че ги обичате и подгответе малки подаръчета, които да ги зарадват. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Несемейните ще срещнат подходящата половинка в края на декември, но ако прекалят с претенциите си рискуват да се разделят без да са се сближили и опознали. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото една раздяла ще ви нарани. 

ВЕЗНИ 

Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени от сексапила на новото си завоевание не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение. 

СКОРПИОН 

Очакват ви разправии с близките ви заради забравен код на охранителната система от възрастни роднини, които не се справят без вас и пречат да пътувате. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви позволят да изживеете сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ 

Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. 

КОЗИРОГ 

Във ваша полза е, въпреки деловата ви ангажираност вечерта да обърнете внимание на семейството си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях само защото се инатите и закъснявате. 

ВОДОЛЕЙ 

Няма как да ви се размине без проблеми този ден. От една страна си имате вашите задължения, от друга семейството е натоварило вас с решението къде да посрещнете Новата година, а след това сигурно ще недоволстват и мърморят. 

РИБИ 

Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни, но хармонията е все още далеч от отношенията ви.