Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Лейди Гага, „момчето, което говори с морето“ Панайот Панайотов и Стан Вавринка.

ОВЕН

Вечерта, мили дами, отново са възможни проблеми в семейството заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка, се радвайте на щастието си.

ТЕЛЕЦ

Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами от ваши роднини. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. Ако не сте семейни, също няма да се чувствате щастливи.

БЛИЗНАЦИ

Не критикувайте партньора си, че не се включва в почистването на вашия дом. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не поднесете извиненията си.

РАК

Не уговаряйте романтична среща, защото последствията могат да са неочаквани. Несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, ако имат до себе си подходящ партньор. Семейните жени вечерта да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

ЛЪВ

От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. В откровен разговор с тях споделете какво ви притеснява. След разправията не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания.

ДЕВА

Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините, скъпи жени. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта.

ВЕЗНИ

Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимния си партньор. Преценете и честно си отговорете имате ли все още чувства един към друг. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла.

СКОРПИОН

Интимните ви партньори се чувстват наранени и трудно ще спечелите отново тяхното доверие, ако многократно сте го предавали, а днес е преляла чашата на тяхното търпение. Не се сещате за интимния си живот, който трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността им. 

СТРЕЛЕЦ

Влюбени сте, но се страхувате, че чувствата ви не са споделени. Днес можете да ги споделите с мъжа, в когото сте влюбени. Не бързайте още вечерта да се отдадете на сексуални удоволствия, ако партньорът ви не е подготвен за тях.

КОЗИРОГ

Радвате се на вниманието на противоположния пол. Следобед ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия само защото някой ви е привлякъл с чара си.

ВОДОЛЕЙ

Не са изключени проблеми в личния живот, скъпи дами. Несемейните да очакват изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

РИБИ

Жените да се подготвят за романтично увлечение. Ако сте семейни, внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си за сексуални удоволствия.