ОВЕН

Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

ТЕЛЕЦ

Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани.

БЛИЗНАЦИ

Семейните са щастливи и живеят в хармония. Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си.

РАК

Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования.

ЛЪВ

Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят, без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Ако имате до себе си брачен или интимен партньор, не допускайте странична намеса в отношенията си.

ДЕВА

Ще се приберете уморени, но доволни от себе си. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара интимна връзка. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която иска да дойде с вас.

СКОРПИОН

Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си.

СТРЕЛЕЦ

До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

РИБИ

Вечерта, умерено след работния ден, си почивайте в компанията на любимите си хора. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.