ОВЕН 

Възможно е ново романтично увлечение, което ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на роден в Овен, целящ да ви вкара в леглото си. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани. 

ТЕЛЕЦ 

Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си хора. Самотните ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ 

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си. 

РАК 

Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден, особено ако са случайни, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота. 

ЛЪВ 

Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите, без да имате причина за това. 

ДЕВА 

Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си. 

ВЕЗНИ 

Вечерта очаквайте романтична среща. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и неволно сте засегнали любимите си хора. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Рак. Ще ги отблъснете. 

СКОРПИОН 

Избягвайте нови запознанства, бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви. 

СТРЕЛЕЦ 

Бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания, които ви зареждат със сили.  

КОЗИРОГ 

Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си Телец или Лъв. 

ВОДОЛЕЙ 

Радвате се на хармония в личните отношения, но сте притеснени от ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора. Ако интимната ви половинка няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с поредната интрига. 

РИБИ 

Ако сте влюбени и обичате искрено и честно, без да се съобразявате с нечие мнение, ще ви отговорят със същото. Във ваша власт е да сте в хармония с интимната си половинка и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия, особено с партньор Стрелец.