Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Брус Спрингстийн, Хулио Иглесиас и Христо Гърбов.

ОВЕН

Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление, сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадват романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

ТЕЛЕЦ

Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

РАК

Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

ЛЪВ

Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади.

ДЕВА

Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

ВЕЗНИ

Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.

СКОРПИОН

Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, който не знае какво иска, а вие отказвате да се подчините на капризите му. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

КОЗИРОГ

Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение, на каквото изобщо не сте се надявали. Поставете успешно начало за стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

РИБИ

До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.