Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Ванеса Паради и Ралф Файнс.

Между другото, днес имен ден празнуват Анастасия, Ася, Сийка, Сия. За всички имени дни през декември вижте тук.

ОВЕН

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения, преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Бъдете критични към недостатъците си и признайте пред себе си какво е време да промените. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

БЛИЗНАЦИ

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Дали случайно сутринта не сте пили кафе до витрината на заведението в близост до дома ви? Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си, ще се разминете със сексуалните удоволствия.

РАК

Отново на небосклона се очертават проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси, въпреки че вие сте постоянно искащи това от половинката си. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си.

ЛЪВ

Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали след семейния празник да отидете на заведения. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса в празничния ден на любимите ви хора.

ДЕВА

Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

СКОРПИОН

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка, свързана с коледните подаръци, е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ

Не е изключено предпразнично да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще, опознайте се, преди да се обвържете сериозно. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не позволявайте на емоцията да пречи на здравия разум, ако се налага да взимате важни решения. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти.

РИБИ

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.