ОВЕН 

Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си за тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Късметът не е изцяло на ваша страна. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. Късметът не е изцяло на ваша страна. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. 

БЛИЗНАЦИ 

Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия. 

РАК 

Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня. 

ЛЪВ 

Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на половинката ви може да доведе до отказът и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия. 

ВЕЗНИ 

Разкажете на вашите близки как е минал деня ви и обсъдете предстоящите празници. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в края на годината. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени. 

СКОРПИОН 

Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимната ви половинка. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да оставате сами в края на годината. Не се колебайте да поискате ръката на любимите си, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ 

Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его и невъзможност да прецените дали сте постъпили правилно, като сте отрязали роднините си. 

ВОДОЛЕЙ 

Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка. 

РИБИ 

На несемейните им предстои среща, която може да се окаже с мечтаната подходяща половинка. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика.