ОВЕН

Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и да обсъдите предстоящите празници в края на другия месец - време е да решите дали ще пътувате. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте, но са се задълбочили и няма как на не вземете отношения. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете.

БЛИЗНАЦИ

Не е изключено без причина да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради нещо казано, но недоказано, което не бива да приемате като истина. Недоверието ще навреди на отношенията ви.

РАК

Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално, но няма защо да се ядосвате, лесно решими са. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си.
 
ЛЪВ

През деня сте несговорчиви и инатливи. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание.

ДЕВА

В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

СКОРПИОН

Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. семейните да не се изкушават от изневери.        

СТРЕЛЕЦ

Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования, ако сте семейни. необвързаните да не пропускай своя шанс.

КОЗИРОГ

Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта пазарувайте преди работа или го сторете на обед. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Не се ядосвайте заради невъзможността спокойно да се отдадете на интимни мигове.