Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Нострадамус, Пол Елюар и прекрасната Теодора Духовникова.

Освен това на 14 декември имен ден празнуват Снежа, Снежана, Снежка, Снежи, Снежанка. За останалите имени дни през декември - вижте тук.

ОВЕН

Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство. Семейните да се отдадат на сексуални удоволствия, а и денят е отличен за зачеване на дългоочаквано дете.

ТЕЛЕЦ

Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта си останете у дома, но ако имате желание, си позволете кратка разходка след вечеря. Не е задължителна, ако раздумката у дома ви е приятна. След това се отдайте на заслужена почивка и, ако имате настроение, на сексуални удоволствия.

РАК

Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви ще предизвикват агресивното ви поведение, но при вас то е съпроводено с депресия и здравословни проблеми. Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Сами сте си виновни.

ЛЪВ

Не се карайте с близките си, които нямат вина за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете семейните спорове. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

ДЕВА

Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. Не допускайте отдалечаване на интимната си половинка заради тези разправии и не се лишавайте от секс.

ВЕЗНИ

Следобед не са изключени проблеми със съседите ви заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание. Възстановете хармонията в семейните отношения, за да не се лишите от сексуални удоволствия. Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да вземат решение и да сключат брак.

СКОРПИОН

Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Почивката е задължителна, затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и вашите приятели да са настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви, така и за хармонията в отношенията ви.

КОЗИРОГ

Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни, ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си. Не се лишавайте от сексуални удоволствия, въпреки че може да се чувствате уморени и отпаднали. Сексът ще възстанови добрата ви форма.

РИБИ

Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори.