Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени известни личности като Антон Дончев, Ренцо Пиано, Сам Нийл, Антоанета Добрева-Нети и Ейми Уайнхаус.

ОВЕН

Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

ТЕЛЕЦ

Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви, въпреки вашата упоритост и нежелание да се съгласите с тях. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на почивка и сън. 

БЛИЗНАЦИ

Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, въпреки че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

РАК

Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс пък е причина да се комплексирате и да си мислите, че не сте достатъчно женствени. 

ЛЪВ

Вечерта отидете на годни на ваши приятели. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимия си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които са желани от двама ви. Причина да ги избегнете е само ако сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

ДЕВА

Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие от дома и безпричинно агресивно поведение вечерта. Назрява поредната разправия, заради съмнения във ваши прегрешения, които ще принудят брачния ви партньор да се откаже от интимните мигове и секса. 

ВЕЗНИ

Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни разправии да съсипвате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви партньор за раздяла. Изяснете недоразуменията, ако искате да съхраните връзката и брака си. Ако не успеете да се изясните не се надявайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят закъснението, особено ако съпругът ви е приготвил вечерята, за да ви изненада. Не се извинявайте на близките си, а се усамотете се откажете от сексуалните мигове, за да не нараните допълнително чувствата им. 

КОЗИРОГ

Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, а също и тези, свързани с външният вид, ако сте се изоставили заради непрекъснатата си заетост. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел, който празнува рожден ден. Бъдете ослепителни. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия, за които дори не сте си мечтали. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си и по-възрастните си роднини. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади. 

РИБИ

Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който празнува годишнина от брака си. Вашите партньори очакват приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подредете романтична маса за двама, а те ще бъдат щастливи, ако не пропуснете и сексуалните мигове.