Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени известни личности като Пол Елюар, Джейн Бъркин, Теодора Духовникова и Ванеса Хъджинс.

ОВЕН

Очертават се проблеми в личните ви отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху вашите близки. И не само заради тях, а защото се държите дистанцирано сякаш сте в друго измерение. Слезте на земята. 

ТЕЛЕЦ

Не се карайте с близките си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им и правото им да разговарят с вас и да споделят проблемите си. 

БЛИЗНАЦИ

Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка. 

РАК

Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последите дни. 

ЛЪВ

Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения.     

ДЕВА

Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви, ще се изпокарате и ще се лишите от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да направите ремонт в дома си, защото след това ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори. 

СКОРПИОН

Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Вече не вярват на клетвите ви, че повече няма да изневерявате и ще ви лишат от сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. 

КОЗИРОГ

Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. 

РИБИ

Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с интимната си половинка и да се лишите от сексуални удоволствия.