Какво вещаят звездите за деня, в който принц Филип щеше да навърши 100 години. 

ОВЕН

Време е да помислите за почивката си и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

ТЕЛЕЦ

Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот изисква да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта разрешете семеен проблем. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтична среща. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

РАК

В отношенията с любимите ви хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Не изневерявайте! Семейните ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти.

ЛЪВ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

ДЕВА

Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Ако трябва, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви.

ВЕЗНИ

Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

СКОРПИОН

Неуспехите си сте в състояние да предизвикате и сами. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси. Сексуалните удоволствия не трябва да са насила изпросени, ако интимният ви партньор не изпитва желание за тях.

СТРЕЛЕЦ

Може да получите чакано любовно признание, което е гаранция за успех в личния живот. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.

КОЗИРОГ

Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимната половинка и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

РИБИ

Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.