Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Ким Бейсинджър, Шинейд О’Конър и Ники Минаж.

ОВЕН

Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете изострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството. Интимната ви половинка е неприятно изненадана от отказа ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто сте се поддали на грешни съвети.

РАК

Прекалили сте с изискванията си към вашата брачна половинка. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас и не иска да примирие. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

ЛЪВ

Не проявявайте агресия към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си, въпреки че може нарочно или без да се усетят да ви ядосват заради неизпълнени домашни задължения. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не сте уверени в чувствата на брачната си половинка и обмисляте развод, но не бива да прибързвате с крайното си решение, защото може да сте подтикнати от "добронамерени" роднини - интриганти. Внимавайте, за да не съжалявате скоро в самотата си. Нямате желание за сексуален контакт при обтегнатите отношенията си.

ВЕЗНИ

Вечерта се приберете с добро настроение и си създайте приятни емоции. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора, не бъдете заядливи без причина. Не съсипвайте възвърната хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, след като сте се обадили, че ще закъснеете след работа заради служебни задачи. Избягвайте стреса. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада.

СТРЕЛЕЦ

Влюбени сте в интимната си половинка, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Сякаш се притеснявате да се ришите от личната си свобода, но не бавете дълго отговора си. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания.

КОЗИРОГ

Неприятели от години се опитват да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и отговорете подобаващо, след което ги отдалечете и забравете завинаги. Спокойствието е най-силното ви оръжеие. Не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимната ви половинка.

РИБИ

Вечерта, дори и уморени и напрегнати, е време да създадете хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече, при това без причина. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашата половинка.