ОВЕН

В личния живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.

РАК

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които са излезли на бял свят, а вие изобщо не предполагате, че може да наранят брачната ви половинка. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение.

ЛЪВ

Изпълнени сте с желание да наложите мнението си по семейни въпроси и възникнали проблеми на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате партньора си от себе си и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс.

ДЕВА

Споделете с близките деня си, отидете на гости, на покупки или на екскурзия, за да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори и за приятни емоции. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени. Не наранявайте децата си само защото нямате време за тях, за да не се окажете в изолация в дома си.

ВЕЗНИ

Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото ядът им може да ви дойде в повече в този ден. Семейните са задължени да спазят даденото обещание и да заведат близките си на ресторант или да гостуват при възрастните си роднини.

СКОРПИОН

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първо място вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели, която, след като се приберете, е повод за разправии.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви е наситен с тревоги, причинени от роднини, които не знаят какво точно им се случва и няма как да сте им полезни. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и да сте изморени.

КОЗИРОГ

През деня обърнете внимание на семейството си, ако сте го създали и ако сте имали разправия, докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, за да не се лишите окончателно от интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта продължете разговорите у дома. За да се справите с проблемите, е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте дори и да сте обзети от желание за мъст.

РИБИ

Променили сте се заради новости на вашето работно място, които вредят на личните ви отношения. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети.