ОВЕН

На вратата ви чука ново увлечение, което ще ви създаде много неприятности и ще донесе сълзи и обидни думи. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади заради невъзможността да премълчавате.

ТЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Не проявявайте агресия. Преценете дали да продължите живота си с интимните си партньори. В момента на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате. Възможно е да се увлечете в нова романтична връзка.

БЛИЗНАЦИ

Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си хора, но причината е във вас. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори само за да задоволите нараненото си его.

РАК

Ще изживеете краткотрайно увлечение, което ще промени личния ви живот. Семейните да внимават, защото има опасност да сринат брака си. Сексуалните удоволствия ще ви разтоварят от напрежението на работното място. Не ги пропускайте.

ЛЪВ

Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с нея.

ДЕВА

Възможни са усложнения с близките ви хора заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си хора с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте, ако сте семейни или сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце. Ще сгрешите, ако се поддадате на сексуалните си желания и се обвържете с малко познати партньори.

СКОРПИОН

Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре.

СТРЕЛЕЦ

Влюбили сте се безнадеждно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Неприятели нарочно искат да ви свържат с неподходящи интимни партньорства, за да ви провалят. Не се поддавайте на нагона си.

КОЗИРОГ

Не се поддавайте на чаровни ухажори, които искат да ви накарат да похарчите парите си заради техните капризи и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Разрешете още сутринта семейни си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Възможно е жените да имат краткотрайно увлечение. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка.

РИБИ

В семейните отношения и в общуването с партньорите ви са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.