Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Еди Мърфи, Алек Болдуин и Марлон Брандо.

ОВЕН

Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Любимият ви е подготвил изненада, гарнирана със сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

БЛИЗНАЦИ

След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.

РАК

Вечерта си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими.

ЛЪВ

Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако чувствата ви не са споделени, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Не допускайте конфликт с брачния партньор. Не бързайте да мъстите, когато изневери или флиртува пред очите ви. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

СКОРПИОН

Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, която ваши неприятели разпалват у любимите ви хора, е проблем, който ви притеснява. Дистанцията между вас може да е свързана с поредната интрига.

СТРЕЛЕЦ

Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимният ви партньор изобщо не е настроен за това.

КОЗИРОГ

Влюбени сте в погрешния партньор. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да си почивате и да се усамотите.

ВОДОЛЕЙ

Не ви се вярва, че интимният ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте дали достатъчно гаранции за чувствата си. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

РИБИ

Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви дари романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.