ОВЕН

Неизпълнени обещания са причината за конфликти във вашето семейството, а можехте да избегнете проблемите, като се справите с исканията на вашите близки. Разходи, свързани с ремонти във вашия дом, ще ви натоварят и изнервят допълнително.

ТЕЛЕЦ

У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране, ако това се случи, ще мъстите с мълчание. Направете и невъзможното да избегнете конфликтите и да не допуснете отдалечаване на партньорите си.

БЛИЗНАЦИ

Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.

РАК

Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Близките ви може да не ви успокоят, ако сте се прибрали гневни от работа и сте агресивни и с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимите си.

ДЕВА

Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради дочути слухове за нечия изневяра, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.

ВЕЗНИ

През деня се радвате на успехи и признание, но и на не малко ухажори, които кръжат около вас. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не пътувайте и не закъснявайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима.

СКОРПИОН

Изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома, особено ако сте семейни и имате деца. Бъдете мили с любимите си хора, с брачната си половинка и не пропускайте интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Посветете част от времето си днес на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимите хора. Несемейните може точно днес да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправиите с половинката заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Причината е във ваши роднини, на които не сте отказали заем, не голям, но достатъчен за да ви създаде ядове. Съхранете добрия тон.

ВОДОЛЕЙ

В личен план ви очакват промени, но бъдете разумни. Не е изключена нова романтична връзка, която ще дари щастие на необвързаните, но и може да ви създаде проблеми, не успеете ли да се освободите от нея, ако сте семейни.

РИБИ

Любовта ви заобикаля, но за всичко сте си виновни сами. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят половинката ви.