Хороскопът на Алена: Зодиите, които ще имат магична Коледа

Вижте какво вещаят звездите за 25 декември
25 Декември 2022
13 снимки

На днешния 25 декември са родени редица известни личности, сред които Хелена Кристенсен, Дайдо и Соня Йончева.

Вижте какво вещаят звездите за всяка една от зодиите в галерията най-горе.

 

  • Силвия Петкова и Зоран Петровски празнуват сина си заедно (СНИМКИ)
    Силвия Петкова и Зоран Петровски празнуват сина си заедно (СНИМКИ)
  • Рецепта за лесна содена питка за Бъдни вечер (СНИМКИ)
    Рецепта за лесна содена питка за Бъдни вечер (СНИМКИ)
  • Папи Ханс със силно послание преди Коледа: За какъв подарък мечтае? (ВИДЕО)
    Папи Ханс със силно послание преди Коледа: За какъв подарък мечтае? (ВИДЕО)
    bTV
  • Бременна жена разбира, че бебето й няма да живее, но го износва до термина (ВИДЕО)
    Бременна жена разбира, че бебето й няма да живее, но го износва до термина (ВИДЕО)
  • Рецепта за лесна содена питка за Бъдни вечер (СНИМКИ)
  • Постни рецепти: 21 декември: Елда с гъби
  • 21 декември - имен ден и почит към паметта на света мъченица Юлиания
  • Mисъл на деня от Алберт Айнщайн
  • Екоклас 2025: Година на промяна в училищното рециклиране
    Екоклас 2025: Година на промяна в училищното рециклиране
  • Преди еврозоната: по-малко кеш, повече сигурност за спестяванията
    Преди еврозоната: по-малко кеш, повече сигурност за спестяванията
  • Как да изберете правилния инхалатор: експертен наръчник за родители и пациенти
    Как да изберете правилния инхалатор: експертен наръчник за родители и пациенти
  • Булгар Биотик e най-добрият български бранд за пробиотици за 2025 г.
    Булгар Биотик e най-добрият български бранд за пробиотици за 2025 г.
Ще ви хареса
  • Бар без алкохол отвори в Ню Йорк (ВИДЕО)
    Бар без алкохол отвори в Ню Йорк (ВИДЕО)
  • Николай от MasterChef: Да си на финал има вкус на желирани бонбони – малко кисели, но и сладки същевременно
    Николай от MasterChef: Да си на финал има вкус на желирани бонбони – малко кисели, но и сладки същевременно
Виж всички предложения от брошурата тук