ОВЕН

Ако сте били на работа, вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това усамотяване и си го извоювайте. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.

ТЕЛЕЦ

Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си. Ако нещо не ви харесва новото познанство ще дойде скоро.

БЛИЗНАЦИ

Заради лични проблеми картинката на деня ви е мътилка блатна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви.

РАК

Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.

ЛЪВ

Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение.

ДЕВА

Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехите, които жънете на работното място. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Ще се наложи да помогнете със съвети на познат, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете, вместо да съсипвате сексуалните си отношения.