1 декември е 335-ият ден в годината според григорианския календар (336-и през високосна).  Луната е в Риби. Забранени са масажите на тяло със загряващи препарати и приемът на алкохол и упойващи средства. Не е подходящо да се започва диета и да се подстригват косите.

ОВЕН 

Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото яда им може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете, ако имате настроение не пропускайте интимните мигове. 

Ето какво ни очаква през 2023 г.

ТЕЛЕЦ 

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели.          

БЛИЗНАЦИ 

Възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, дори и ако заради годините им са заядливи и несговорчиви. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени. 

РАК 

Докажете, че сте готови на примирие с половинката си и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, които не изискват много време, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади. 

ЛЪВ 

За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

 

ДЕВА 

 

Не се изненадвайте, ако при промяна във вас самите отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, но от друга страна ви уважават и ценят. 

ВЕЗНИ 

В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си. 

СКОРПИОН 

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

КОЗИРОГ 

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които неочаквано са излезли на бял свят. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

ВОДОЛЕЙ 

Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с исканията на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от тяхната подкрепа и от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

РИБИ 

Споделете с близките деня си, а вечерта бъдете заедно в дома си, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени.